Per och Helene Waaler 21-22 maj 2022

Hej 

Hoppas ni har det bra i vårvärmen, jag tänkte dela med mig av vad vår Ordförande Ingela Ekelund skrev om kursen hos Per och Helene Waaler.

Spännande att resa iväg för första gången med Grandioso JAC för att vara med på den tvådagars Kurs hos Per och Helene Waaler som SVEPRE - Sveriges förening för Pura Raza Española arrangerade i helgen. Trevlig stämning, intressant och lärorikt på många plan! Lagom avpassade pass med inledande teori och därefter praktik och genuint hästvänlig ridning gjorde att tiden försvann fortare än kvickt på eftermiddagen!

 Waaler1jpg

På kvällen blev den gemensamma och supergoda middagen på Wägga Rökeri en riktig fullträff - trevligt sällskap, god mat och vin till det och många gemensamma beröringspunkter gjorde att hästgänget lämnade den trevliga restaurangen sist av alla gäster…

 Waaler6jpg

Waaler5jpg

Dag 2 på SVEPREs Kurs hos Per och Helene Waaler blev en efterlängtad tipping point för mig och min fina Jac. Äntligen vågade jag byta Kimblewickbettet till ett vanligt tränsbett - och Jac kvitterade på bästa sätt genom att sträcka sig framåt/nedåt mot en mer förtroendefull kontakt. Skritt, trav och galopp i en öppnare form och många goda råd på vägen gjorde att jag för första gången på mycket länge kände att jag äntligen äntligen känner att jag är tillbaka i sadeln igen, på riktigt.

Att Jac dessutom tydligt berättade att det inte bara är han som är min häst, jag är hans människa, det fick hjärtat att klappa extraslag!

Waaler3jpg

Waaler8jpg

 Tack alla för två trevliga, inspirerande och givande dagar!! Jag ser redan fram mot nästa kurs! 

waaler7jpg

/Ingela Ekelund