STYRELSEN, VALD VID ÅRSMÖTE 2023-03-19

Styrelsen nås alltid via mail sveforpre@gmail.com. Tveka inte att kontakta oss i styrelsen, vi finns här för dig!!  


LISA ANDRAE, SUPPLEANT

Hej!

Jag heter Lisa Andrae och bor med man och tre barn på en gård utanför Falköping i Västergötland. Där driver vi ett litet jordbruk med växtodling, maskinstation, och hästavel med tre PRE ston.
Jag driver också ett rådgivningsföretag med växtodlingsrådgivning till lantbrukare och där ingår också miljörådgivning till hästhållare.
Vi vill erbjuda riktigt fina PRE hästar uppfödda här i Sverige. Förutom PRE-hästarna finns också två travhästar på gården, ett avelssto och en valack som är enormt snäll och fyller många olika funktioner på gården.

Genom styrelsearbetet i SVEPRE hoppas jag kunna vara med och bidra till en god gemenskap och ökad kunskap om rasen bland alla oss som gillar PRE och PRE Partbred.


MARIE LENDIC, ORDFÖRANDE

Hej!
Jag heter Marie Lendic och köpte min första pre 2005 utan att veta något om denna fantastiska ras. I dag har jag 2st pre, padideh och Eclipes de pepino.

Min tanke med SVEPRE är att verka för en förening för alla som har ett starkt intresse för denna underbara ras. Det har ingen betydelse om du har lång erfarenhet eller bara är nyfiken!
Det viktiga är att vi har trevligt och kan utbyta erfarenheter.

Har du tankar, funderingar el frågor så tveka inte att höra av dig!


ANNIKA GUTERSTAM, ORDINARIE LEDAMOT

Jag bor i Alingsås på en gård med familjen och våra hästar.

Mest brinner jag för Akademisk/hollistisk ridkonst, ungefär som ”fitness för hästen” helt utom tävlan. Att träna med kapson är något av det mest utvecklande jag lärt mig, både som träningsform och att läsa av min häst men även att ha koll på min egen rörelse. Så roligt! Klaus Ferdinand Hempfling är den ”guru” som min grund är satt från och drömmen är att få träna för honom! .


MADELEINE HOLMSTRÖM, SUPPLEANT 

Har haft häst sedan början av 80-talet. Dom 5 senaste åren 1 PRE som jag nu har sålt. Är sedan 12/1 utan häst. Kanske det blir en ny någon gång i framtiden. Har Jack Russell Terrier: Maja Zanna och Betty.


ÅSA JERRE, SEKRETERARE

Jag heter Åsa Jerre och bor i Örebro. 

I yrkeslivet är jag sjukgymnast med inriktning mot idrottsskador och OMT (ortopedisk manuell terapi) så allsidig träning / rehabilitering av både häst och människa ligger mig varmt om hjärtat. 

Jag har ridit sedan jag var barn. Länge var det hoppning som gällde men nu blir det mest dressyr och WE. PRE hästen kom jag i kontakt med för 7-8 år sedan då jag blev fodervärd åt en fantastisk liten dam, Hanais. För fem år sedan blev jag ägare till Tactica, ett nu 10 årigt sto efter Tanteo Mac.

Jag hoppas att SVEPRE kan vara en förening där alla som har ett intresse av PRE och PRE-partbred kan mötas och utbyta erfarenheter och idéer.

 MALIN SKARIN, KASSÖR

Jag och bor i Knivsta strax utanför Uppsala med min familj.
Har en PRE valack på 8 år, vi håller på med allt från WE till frihetsdressyr och hoppas kunna komma ut och tävla lite så småningom.  
Har ni några frågor eller om ni bor i närheten och är nyfikna på PRE hästen så är ni varmt välkomna att komma och hälsa på oss.
Nås lättast via mail på malin_skarin@hotmail.com.